Referenties

27-02-12
Het gaat inmiddels een stuk beter met mijn rug. Na je advies heb ik eerst gechecked hoe ik lig in mijn bed. Mijn lattenbodems heb ik vervangen want deze waren krom. Vervolgens heb ik weer een afspraak gemaakt bij een fysiotherapeut, dit keer een andere i.v.m. mijn slechte ervaringen met de vorige therapeut. Uiteindelijk heeft de fysiotherapeut geconstateerd dat, zoals jij al zei, mijn wervels onder in mijn rug een beetje vast zaten. Ik ben er nu een aantal keren geweest en merk duidelijk verschil. Ik ben er nog niet helemaal bovenop maar voel duidelijk verschil en daar ben ik al heel blij mee! Bedankt voor je hulp en advies!
Youri

23-12-11
Vanmiddag ben ik vol vertwijfeling en neerslachtig bij je aangekomen. In jouw sfeervolle praktijkruimte ving je me heel vriendelijk op met een kopje thee. Ik was redelijk gespannen, gestresst en druk, maar ik zag geen spoor van ergernis/irritatie bij je tijdens ons lange gesprek. Je was de rust, geduld en begrip zelve. Je wist me te vertellen dat ik een heel blij, opgewekt kind was en waardoor ik veranderd ben in iemand die al jaren met depressiviteit stoeit: welke mensen en situaties daartoe hebben geleid. Ook kon je me uitleggen waarom een bepaalde relatie zo moeizaam is en ik heb de indruk dat ik nu met deze situatie beter om kan gaan, omdat ik meer zicht heb op wat er eigenlijk aan de hand is. Wat ik vooral mee heb genomen van deze sessie is dat je de rode draad in mijn leven woorden hebt kunnen geven. Al heel lang weet ik dat er iets is … ik ervaar het als een gemis … maar het is ook heel ongrijpbaar geweest. Ik zit niet lekker in mijn vel, zoek steeds naar oplossingen, maar je hebt duidelijk kunnen maken wat het probleem is en nu weet ik dus wat ik eigenlijk op moet lossen. En dat is heel wat! Als laatste wil ik zeggen dat ik je als heel integer heb ervaren. Je gaf eerlijk aan dat je mij met magnetiseren tijdelijk kan voorzien van ontspanning en rust, maar dat het niet de oplossing is voor mijn hulpvraag en dat ik daarmee op andere manieren beter aan de slag kan gaan. Dat vind ik heel eerlijk van je! Ik ga zeker aan het werk met de vragenlijst die je mij hebt aangereikt en verwacht dat het me helpt om meer in contact te komen met mezelf. Dank je voor deze bijzondere sessie!
Simone

04-08-11
Ik vind het heel bijzonder wat je als mens doet en kunt! Je helpt me zonder dat ik daar echt woorden voor nodig heb. Bepaalde dingen die je zegt en doet raken me, omdat je de gevoelige snaar weet te raken terwijl we elkaar nog niet zo lang kennen en dat helpt me! Ik vind je een bijzondere man en zie je graag nog een keer!
Tessa

16-07-11
Na mijn eerste bezoek aan Jan voelde ik een grote rust. Ik kwam met rugklachten, waar ik al meer dan 2 jaar last van heb. Tijdens ons goede gesprek voelde ik spanningen wegtrekken, waardoor ook de pijn minder werd. De pijn is niet geheel verdwenen, maar dat kun je na één behandeling ook niet verwachten. Jan zijn tips, hoe mijn energie goed te verdelen en me voor energieslurpende zaken af te sluiten, zijn waardevol. Dank hiervoor.
Etta

15-06-11
Allereerst heel erg bedankt dat ik me in een week tijd zoveel beter voel. We hebben een gesprek gehad en ik kreeg tijdens het gesprek een behandeling op afstand d.m.v. magnetiseren. Het werkte meteen! Het was fijn om een luisterend oor te vinden en dat je meedacht, meekeek en meevoelde in mijn leven waar ik allemaal vastgelopen was. Het gesprek was zeer verhelderend en de puzzelstukjes vielen op de juiste plek. Ik kreeg ook huiswerk mee, vijftien vragen en de dagen na ons gesprek bleef ik maar schrijven! Misschien heb ik wel vijfenzeventig bladzijden volgeschreven maar hoe dan ook, toen vond ik het mooi geweest en nadat ik eerst al mijn schrijfsels had versnipperd, heb ik een vuurkorf in de tuin gezet en alle snippers verbrand. Dat was fijn om te doen en ik voelde me erna heel goed, en nog steeds. Een last is van me afgevallen en vandaag met mijn collega’s op het werk kon ik, welgemeend en van binnenuit weer eens heerlijk lachen, dat was zo lang geleden! Dus dankjewel Jan voor dit prachtige geschenk wat je me hebt gegeven. Ik ben er heel dankbaar voor! Succes met je praktijk en alle goeds in je leven toegewenst!
Carla

14-02-11
Ik vond het een fijn en prettig gesprek met voor mij over het algemeen een bevestiging van hoe ik de dingen ervaar en zie. Altijd prettig om te ervaren. Door een gesprek met Jan kunnen er voor jonge zielen veel nieuwe dingen aan het licht komen. Ik werd erg blij van de energie ervaring waarin ik een enorme warmte en tinteling door mijn hele lijf voelde stromen die van een behoorlijke kracht was! Daarvoor mijn dank!
Ik wens je veel geluk met het uitbreiden van Indriya!
Jos

23-01-11
Via internet op zoek gegaan naar een paranormaal genezer en zo terecht gekomen bij Indriya. Ik ben erg blij dat mijn keuze hierop is gevallen. Meteen bij binnenkomst krijg je al een bepaalde rust over je heen en voelde ik me erg op mijn gemak. Tijdens de sessie voel je de spanning van je af glijden. Als je al tijden bepaalde klachten hebt of problemen, dan kan ik het iedereen aanraden om de stap te nemen voor een sessie bij Indriya. Ik heb er in ieder geval veel baat bij gehad!
Wendy

10-11-10
Via een vriendin ben ik bij Jan terechtgekomen voor een sessie, en ik moet zeggen, mijn verwachtingen zijn wel waargemaakt. Doordat Jan mij dingen vertelde van heel lang geleden kreeg ik een hoop informatie waar ik veel mee kan. Ik weet daardoor beter op welke mensen ik mijn aandacht kan richten, en hoe ik met bepaalde mensen om moet gaan. Het heeft ook een hoop helderheid gebracht in het oplossen van een probleem waar ik al heel lang mee zat. De positieve effecten van dit gesprek moeten niet onderschat worden; die ijlen nog heel lang na.
Marian

27-10-10
Ik was best wel zenuwachtig voor mijn eerste bezoek aan Jan. Toch werd ik redelijk snel op mijn gemak gesteld. Jan vertelde een heel verhaal over mijn jeugd en dat klopte precies. Hij wist al snel de oorzaak te vinden. Hij is heel direct maar met veel respect voor alles. Als je alles snel helder wil hebben zonder lange therapie dan raad ik je Jan van harte aan. Ook kan hij dingen uit je vroege jeugd halen die je al lang weer vergeten was maar toch best belangrijk kunnen zijn. Ook over hoe sommige mensen jou zien als persoon. Jan heel erg bedankt en ik kom zeker nog een keer terug.
Willeke

08-08-10
We willen je graag bedanken voor het “op de kop zetten” van ons leven. Twee weken geleden zijn we bij je geweest en er is in die korte tijd al zo veel gebeurd. We zijn dan ook benieuwd wat er aankomende week weer staat te gebeuren, spannend. Je hebt ons inzichten gegeven niet alleen over onszelf maar ook over onze kinderen. Door die inzichten zien wij onze kindertjes en elkaar nu nog helderder. De gevolgen daarvan zijn soms pijnlijk maar leiden steeds tot een nog groter succes.
Dank je wel daarvoor.
Ronald en Ruby

23-06-10
Na een besluit dat ik had genomen, is er iets gebeurd waardoor ik in de war was met mijn gevoelens en wat ik nu wel/niet wilde. Na het gesprek met Jan voelde ik me een stuk rustiger. Wat ik eigenlijk al wist, maar waar ik weer aan twijfelde, noemde Jan precies zo. Dat geeft me rust en laat me zien dat ik op de goede weg ben. De indrukken van Jan over mijn jeugd en huidige leven klopten en het voelde als een steuntje in de rug. De pijnpunten wist Jan precies te benoemen. Ik heb nu nog duidelijker het inzicht waarom ik in bepaalde situaties kom, wat mij aantrekt daarin en waar mijn pijnpunten liggen. Jan is duidelijk, is tegelijk integer en praat met respect over mensen. Dat geeft mij een goed gevoel. Door een concrete ‘opdracht’ mee te krijgen kan ik verder komen en kan het me duidelijker worden wat ik in de toekomst wil. Jan, ik vond het een prettig en open gesprek met je, waar ik weer mee verder kan.
Dank je wel!
Merel

03-05-10
Mijn gesprek met Jan was bijzonder aangenaam en hij stelde me ook erg op mijn gemak! Hij wist veel te vertellen over hoe ik mijn jeugd heb ervaren, en hoe ik nu in het leven sta met betrekking tot mezelf en met anderen. Ik heb me een tijdlang enorm energieloos, prikkelbaar en onzeker gevoeld. Jan wist te benoemen hoe dit in mijn lichaam tot uiting kwam, maar ook wat de achterliggende oorzaak was. Ik heb echt het gevoel dat ik veel meer inzicht heb gekregen! Er is werkelijk een last van mijn schouders afgevallen. Thuis kan ik ook nog aan de slag met opdrachten die ik heb meegekregen. Heel erg bedankt voor alles!!.
Margot

06-04-10
Ik zat mezelf enorm in de weg. Ik heb toen besloten om bij Jan langs te gaan. Hij stelde mij bij binnenkomst op mijn gemak en vroeg naar de vraag waar ik mee kwam. Hierna begon hij te vertellen en werkelijk ik was onder de indruk. Voor mij viel veel op de juiste plek en ik kreeg kleine opdrachten mee om aan mezelf te gaan werken. Tevens heeft hij mij gemagnetiseerd waardoor ik mijn schouders weer wat vrijer kan bewegen, want door spanningen zat het in mijn nek en schouders flink vast. Ik ging opgelucht en zeer opgewekt bij Jan weg. Als ik weer ergens mee kom te zitten dan weet ik Jan te vinden.
Via deze weg nog heel erg bedankt.
Marita

16-03-10
Hierbij wil ik je hartelijk bedanken voor de hulp die je me telefonisch hebt gegeven. Mijn nek, schouders en daardoor ook andere spieren zaten muurvast. Mijn hoofd stond hierdoor flink scheef en ik kon bijvoorbeeld niet pijnloos een kopje oppakken. Na 5 minuten telefonisch met jou te hebben gesproken merkte ik direct al verbetering. De pijn en verkramping werden minder en langzaamaan kreeg mijn hoofd weer de juiste positie. Na ongeveer 10 minuten was het zo goed als over. Ik voelde nog een lichte pijn, maar dat was niets in vergelijking met daarvoor. Ik kon ook gewoon alles weer pijnloos bewegen. Hoe bijzonder en mooi dat dit op deze manier kon worden opgelost!!!!
Nogmaals hartelijk bedankt!
Linda

09-03-10
Via via ben ik in contact gekomen met Jan Wassink. Mijn omgeving drong er op aan dat ik toch een keer langs Jan moest gaan. Toen ik in de trein zat richting Jan begon ik steeds meer te twijfelen en te piekeren; “Wat wil ik hiermee eigenlijk bereiken en ik stel me aan”, waren twee zinnen die door mijn hoofd gingen. Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten van deze man. Terugkijkend op dat moment had ik nooit durven hopen dat ik me na zo’n gesprek al helemaal vol energie en stressvrij voelde. Het voelde alsof ik de wereld weer aankon en ik mijn vertrouwen en vrolijkheid weer terug had. Mijn hoofd voelde de eerste uren na het gesprek helemaal leeg en alles leek in één keer een stuk helderder. Ik was al meer dan een jaar bezig met mezelf terugvinden en weer gelukkig te zijn. Ik had weinig hoop in dit gesprek, maar hoopte in ieder geval dat ik daarna zou weten welke stappen ik zou moeten nemen om mezelf verder te helpen. Jan voelde me aan en begreep me en wist bij de kern van mijn problemen te komen. Ik ben heel blij dat ik de moed heb gehad en naar mijn omgeving heb geluisterd om toch naar Jan te gaan. Hij heeft een gave die heel veel mensen zou kunnen helpen in deze veeleisende maatschappij vol met stress factoren. Hij heeft mij uit mijn burn-out geholpen en mijn vertrouwen in mezelf laten terugkomen. Ik heb weer energie over en heb handvatten gekregen om mezelf tegen deze maatschappij te beschermen. Jan ontzettend bedankt voor het wegnemen van mijn blokkades!
Anneke

23-02-10
Mijn dochter vond het een hele fijne sessie en heeft er veel aan gehad. Ze zat al een tijdje met enkele vragen waar ze geen raad mee wist en er dus geen vrede mee had. Ze is heel blij met de antwoorden die ze van (het universum) Jan heeft gekregen. Het heeft haar rust gegeven nu ze het allemaal weet. Wat mijzelf betreft is er ook e.e.a. duidelijk geworden maar we zaten er natuurlijk voor mijn dochter. Ik heb genoten. De dingen die Jan zei (die hij niet kon weten) waren zo mooi, zo echt dat ik er af en toe emotioneel van werd. Deze avond, dat Jan bij ons was, zal ons altijd bij blijven. Heb je vragen waar je geen antwoord op krijgt, neem contact met Jan op. Hij kan je echt helpen.
Johanna

14-02-10
Ik wil je graag nogmaals bedanken voor het gesprek van afgelopen week, waarin je mij inzicht hebt gegeven, wat er precies met mij aan de hand is. Helaas valt er medisch niets aan mijn klachten te doen. Maar met oefeningen die jij voor mij hebt opgezocht en het magnetiseren, zullen de klachten minder worden. En inderdaad na het bezoek heb ik al 3 dagen geen pijnstiller gebruikt..
Hetty

02-02-10
Jan is een rustig persoon, die alle tijd voor je heeft, ik kwam vanwege vermoeidheid en slecht slapen, en wilde mij alleen laten magnetiseren. Maar Jan wist te vertellen wat de oorzaak was en ik kon dit niet ontkennen. Na enkele behandelingen voelde ik me een stuk beter, en pakte de dingen weer op die ik lang had laten liggen.
Eveline

18-11-09
Twee weken geleden ben ik bij je geweest en heb ik zeer openhartig met je gesproken. Je hebt me doen inzien dat ik op dit moment in mijn leven niet op de juiste weg zit maar om daar weer van af te raken is niet altijd makkelijk. Je hebt me wel de ogen geopend en bevestigd wat ik met mijn verstand eigenlijk zelf ook wel wist. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan veranderen maar soms is een beetje hulp, of een luisterend oor van een onafhankelijk persoon wel heel erg prettig. Jan, bedankt voor je hulp en als het ooit weer nodig is weet ik je weer te vinden.
Annet

30-10-09
Daar zit ik dan, achter mijn computer, iets wat een half uur geleden nog niet mogelijk leek.
Toen ik vanmorgen mijn gitaar pakte maakte ik een verkeerde beweging en kreeg ik spontaan kramp in mijn rug. Direct ben ik op het dichtstbijzijnde bed gaan liggen in de hoop nog wat te kunnen ontspannen maar dat was al te laat, rugpijn.
Vanaf dat moment ben ik bijna niet meer van het bed afgekomen, mijn hele rug was zwaar gespannen en verkrampt. Ademhalen was zwaar, omdraaien ging niet en ook de reis naar het toilet was een pijnlijke en lange tocht. Na mezelf een tijd in de weg gelegen te hebben kreeg ik de telefoon van mijn vader en hij zei; “Bel Jan maar even”. Of Jan mij hiermee zou kunnen helpen wist ik niet maar ik dacht baat het niet dan schaadt het niet.
Jan vroeg mij even op de rand van het bed te gaan zitten zodat ik mijn voeten op de grond had staan. Dat was een aardige klim voor mij maar gaande het gesprek zat ik daar steeds makkelijker. Op het moment dat Jan zei dat we klaar waren voelde mijn rug helemaal warm en ontspannen aan. De kramp was weg en ik kon zonder moeite rechtop gaan staan, draaien, lopen en bewegen. De plek in mijn rug voel ik nog maar de pijn en spanning is weg, heerlijk.
Wat fantastisch dat deze man via de telefoon mij van mijn rugpijn afhelpt. Enorm bedankt Jan!!
Harold

27-10-09
Op deze manier wil ik je nogmaals ontzettend bedanken voor je hulp tijdens mijn maagpijn. Heel bijzonder hoe de pijn langzaam wegvloeide tijdens ons telefoongesprek. Het gaat inmiddels beter, de maagzweer is nog niet weg maar wordt minder. Ik hoop dat we elkaar nog eens ontmoeten.
Eva

19-10-09
Ik wil je nog graag bedanken voor je gesprek. In een tijd waarin ik met diverse klachten overspannen thuis zit en in de knoop zit met mezelf heb jij mij opheldering, steun en advies gegeven. Ik heb je als een geweldig persoon ervaren met een enorme rust over je heen. Wat heb je een prachtige gave en wat kun je het ook goed overbrengen. Het gesprek heb ik als heel rustgevend ervaren en als een duwtje in de rug om mijn pad verder te bewandelen. Ongelofelijk hoe jij dingen kunt vertellen over het verleden, het nu, over gevoelens en over de mensen uit mijn omgeving.
Juist nu ik mijn gevoelens zo moeilijk kan benoemen kon jij zo aanwijzen hoe de vork in de steel zit. Ik denk er ook nog vaak over en merk dat het een soort blokkade heeft opgeheven en ik gevoelens beter kan toelaten en nu kan gaan aanpakken. Vooral ook opschrijven, bespreken en doen! Geloven in mezelf en wie ik ben. Jouw luisterend oor, doorgegeven informatie en adviezen helpen mij op weg. Ik heb mijn gevoel goed gevolgd dat ik verder moest gaan dan artsen. Ik weet dat ik nog echt aan mezelf moet werken, maar ik heb nu tenminste puzzelstukjes en handvatten. En ik weet je zeker te vinden als dat nodig is.
Ga zeker zo door en ik hoop dat ook anderen die het nodig hebben dit mogen ervaren. Ik kan alleen maar zeggen dat je soms gewoon je gevoel moet volgen. Dat heb ik ook gedaan. En ik geloof erin dat ik mijn weg weer verder kan bewandelen waar ik echt even de wegen zoek ben geraakt.
Angelique

12-10-09
Ontzettend bedankt, dat jij er was, op het moment dat ik dat zo nodig had! Bedankt voor je rust, je luisterend oor, je tomeloze geduld, je discretie. Jij weet precies het hoe, wat, waarom en hoe nu verder. Bedankt, voor je kennis, jouw ‘weten en voelen’ van mij, zonder dat ik dat hoef uit te spreken; jouw energie om mij op te krikken; jouw goede adviezen en doorverwijzingen, wat ik zeker ga opvolgen (heb al een afspraak gemaakt bij de huisarts).
Bedankt voor jouw HELDER-ZIJN (in de meest brede zin van het woord)!!
Ongelooflijk hoe jij ook anderen via mij ziet en voelt en door hun barriere kunt komen, daar waar anderen niet verder kwamen..
Ik heb verschillende mensen geconsulteerd, maar ik ga jou zeker aan iedereen aanbevelen, want jij bent echt een TOPPER!!
Susan

07-09-09
Ook ik heb je benaderd om me te helpen bij een probleem waar ik steeds weer tegenaan loop. Ik ben een echte denker en liep altijd weg voor mijn gevoelens. Eén gevoel kwam altijd weer heel irritant naar boven en dat was mijn angst. Angst om ziek te worden, angst om controle te verliezen over dingen. Bang om mensen kwijt te raken. Als kind was ik altijd al onzeker en had weinig zelfvertrouwen. Jij nam me mee terug in de tijd en hebt me laten zien dat ik er mag zijn en dat er in mij een mooi mens zit. Ik moet alles nog even op me in laten werken en laten bezinken, want je hebt me zoveel verteld en laten inzien. Je bent open en direct (soms doet het pijn om dan dingen te horen die je eigenlijk niet wilt horen), maar ik waardeer het wel en heb dit liever als dat men eromheen draait. Ik geef alles de tijd en hoop dat wat ik aan liefde heb gegeven en nog mag geven de mensen om mij heen en mij gelukkig mag maken.
Ik vond het een fijn gesprek en ben benieuwd naar mijn toekomst! (HARTELIJK DANK JAN)
Monique

13-08-09
Naar aanleiding van een vraag omtrent opleiding en de vragen wie ben ik en wat kan ik, kwam ik bij Jan terecht. Jan is de rust zelve en je voelt je al snel bij hem op je gemak. Hij neemt de tijd om alle vragen te beantwoorden en luistert goed. Ik heb toch een aantal opdrachten meegekregen om verlost te worden van een zere tong, die ik al vijf jaar heb. En wat volgens Jan lijkt op een blokkade. Hier ga ik nu dan ook mee aan de slag. Ook adviseerde Jan mij om zeker SPW te gaan doen. Dus Jan dank je wel voor al je raad.

Succes met je praktijk. Dat je mag blijven groeien in dit werk.
Irmgard

23-07-09
Na al 1 bezoek aan Jan werd duidelijk wat de oorzaak was van mijn altijd en eeuwige nek- en schouderklachten en migraine. Het was onvoorstelbaar hoe hij de vinger op de zere plek wist te leggen. Hij gaf me handvatten en adviezen hoe ik hier zelf mee om kon gaan. Dit helpt enorm.

Ik ben er nog niet want het heeft voor mij tijd nodig, maar als er wat is of als ik niet verder kan, zal ik zeker weer naar Jan gaan, of hem bellen.
Nynke

16-07-09
In twee telefoongesprekken heb ik de gaven van Jan Wassink mogen leren kennen. Op aanraden van een vriendin besloot ik hem te bellen, in verband met een serieuze crisis in mijn relatie. Tijdens het eerste gesprek maakte hij me rustig en gaf hij goede raad. Tijdens het tweede gesprek, een aantal dagen later, zag hij de ware problematiek in mijn relatie, die uiteindelijk heel ver van de oppervlakkige problemen bleek te liggen. Hiermee bevestigde hij een angstig voorgevoel, dat ik tot dan toe niet onder ogen had kunnen zien. Jan zag de waarheid in mijn ongeluk, en hoewel dat de pijn niet kon verzachten, leverde hij wel het fundament voor mijn eigen toekomst. Bij een volgend obstakel in mijn leven is Jan de eerste die ik bel.
Eelco

24-06-09
Na dat ik de stap had genomen naar Jan, voelde me niet lekker in mijn vel, had al veel operaties gehad waaronder borstkanker, nieren, rug dus erg veel spanning, kwam ik bij Jan en die stelde me direct op mijn gemak. En veel hoefde ik niet te zeggen, Jan praatte en ik hoefde vaak alleen het klopt te zeggen. Hij kon me alles vertellen vanaf mijn jeugd tot nu toe en ik voelde de spanning van mij afzakken. Eindelijk iemand die begreep hoe ik me voelde en wat ik had meegemaakt. Ik ging met een warm en fijn gevoel richting huis.
Na dat ik bij Jan was geweest ben ik met mijn zoon van bijna 25 naar Jan gegaan, mijn zoon wist niet waar die heen ging. Mijn zoon was erg gespannen en kon zich niet uiten.
Hij kwam bij Jan binnen deed zijn jas uit en ging met Jan naar zijn praktijk. Het was maar even en wat kwam er een emotie bij mijn zoon los, alles brak in hem, zo had ik hem nog nooit meegemaakt. Alles kwam er uit wat hem al die jaren dwars had gezeten tot grote opluchting van beiden. Jan is wel 1 ½ uur met hem aan de praat geweest en de spanning viel bij hem weg. In de auto zei die tegen mij: “ Ma wat is dat een aardige man hè en wat kan ik goed met hem praten? En ik mag Jan dag en nacht bellen als er wat is.” Mijn zoon is nog wel teruggeweest naar Jan en hij is nu al een heel andere jongen. En hij weet dat hij altijd bij Jan kan aanbellen. (Jan bedankt!)
Hennie

21-04-09
Gisteravond zat er een enorme spin in mijn huis en de paniek sloeg volledig toe. Ik was niet meer in staat om te relativeren. De spin is inmiddels weg, maar ik was nog erg bang en gespannen. Jan Wassink (de vader van mijn vriendinnetje Sanne) schoot door mijn gedachte en ik heb hem meteen gebeld. Een hele bijzondere man en met dat ik hem aan de lijn had werd ik al rustiger. Hij ging met mij aan de slag op afstand en ondertussen waren we gezellig aan het kletsen. En ja, na een minuut of 10 was ik ontspannen en kon ik ook ontspannen naar de plek kijken waar de spin had gezeten. Iets wat zonder hem nog dagen had geduurd.
Hij heeft me al eens eerder geholpen, met het wegnemen van pijn. Dus daarvoor wist ik hem al te vinden. Maar in een situatie als deze waarbij ik niet wist op wat voor manier hij mij zou kunnen helpen is het hem toch gelukt. Hij zit in mijn gedachte en dat geeft mij een rustig gevoel. Naast mooie pieken in mijn leven zullen er ook dalen komen, maar sommige dalen zullen minder diep zijn omdat ik het nummer van Jan in mijn telefoon heb staan.
Aruna

09-04-09
Mijn zoontje Thijs wordt binnenkort 3. Jan heeft mij al een paar keer heel goed geholpen met Thijs. Door de combinatie van zijn opleiding pedagogie en zijn paranormale gaven heb ik zowel m.b.t. de opvoeding alsmede het helpen van Thijs d.m.v. magnetiseren veel baat gehad. Onze eigen Derek Ogilvie in Apeldoorn!
Jan kan ook heel goed magnetiseren op afstand. Ik had een keer extreme hoofdpijn (tabletten hielpen niet) op het werk waarbij mijn collega’s zeiden ik zou maar naar huis gaan. Jan gebeld en met een half uur was het helemaal verdwenen!
Rian

03-12-08
Waar de een van z’n hobby graag zijn beroep wil maken, doe jij dat nu met je kennis, ervaring en gave, je zesde zintuig, fantastisch! In de afgelopen jaren heb jij ons op diverse manieren geholpen.
Na het fietsongeluk van Corry kon je zien en benoemen wat op de röntgenfoto’s te zien zou zijn. Die wetenschap heeft bijgedragen aan haar herstelproces door met gerichte vragen de artsen en therapeut te kunnen bevragen.
Voor mij ben je een steun en toeverlaat als pijn als gevolg van spanning en stress mij bang maakt voor fysieke klachten. Ongeacht de afstand die er dan tussen ons is, help jij mij dan van de spannings- en pijnklachten af.
Ook in opvoedingsvraagstukken ben je voor ons een grote inspiratiebron. Op vakkundige wijze geef je ons advies.
Natuurlijk heeft alles zijn grenzen en daarin sta jij vooraan om die van jezelf te erkennen en aan te geven. Tegelijk weet je wel naar de meest aangewezen arts of hulpverlener door te verwijzen. Je bent eerlijk en oprecht, betrouwbaar en ook een goed luisteraar. Bij jou staat de ander met haar of zijn probleem voorop.
Voor jou zelf wensen wij je natuurlijk een goeie en bloeiende praktijk toe. Maar je cliënten wensen wij evenveel baat bij hun problematiek als wij in het verleden hebben mogen ervaren en nog steeds doen.
Corry en Henk

02-12-08
Ben met één consult van mijn schouder- en nekklachten af, zonder massage, medicijnen of iets dergelijks.
Willy

02-12-08
Na lange tijd doktersbezoek, medicatie en therapie toch maar de stap genomen naar Indriya. Enkele behandelingen later al resultaat, waarbij het steeds beter ging, tot volledig beter.
Jan

25-04-07
In Central Park zat helderziende Jan Wassink. Hij had er net een sessie met Arianna Kraak op zitten. “Heel prettig. Hij vertelde precies wat er momenteel bij mij speelt en hij heeft op afstand mijn nek gemasseerd. Het werd heel warm en nu is het los.”
de Stentor