Door wie?

Ik ben Jan Wassink (1953) uit Apeldoorn, ben getrouwd geweest en heb drie inmiddels uitwonende dochters. Na de opleiding voor verpleegkundige de opleiding voor de middelbare aktes (A en B) orthopedagogiek afgerond.

jan-wassink-indriya

 

Mijn loopbaan ben ik gestart als juwelier-horloger en vervolgens na twee jaren heb ik bewust gekozen voor de verstandelijk gehandicaptenzorg, alwaar ik achtentwintig jaren in diverse functies werkzaam ben geweest; groepsbegeleider, beleidsmedewerker, en managementfuncties. In 2007 de mogelijkheid aangegrepen om als consultant aan de slag te gaan, met name binnen de gezondheidszorg. De stap om voor mezelf te beginnen als paragnost magnetiseur was met een succesvolle baan iets wat steeds op de wensenlijst bleef staan.

 

Vanaf ongeveer mijn twintigste werd ik mij bewust van mijn gave. In het contact met familie en vrienden werd mij duidelijk dat ik helderziend, heldervoelend, helderwetend ben. Dat ik bij mensen energie blokkades kan opheffen en pijn kan wegnemen of verlichten door te magnetiseren. In de loop der  jaren heb ik vele mensen hierdoor kunnen helpen.

 

In het voorjaar van 2008 kwamen er allerlei signalen op mij af en werd ik gepusht uit mijn succesvolle baan om mijn droom en aangeboren gave als werk te zien en was het punt aangebroken om mijn droom om voor mezelf te beginnen te verwezenlijken.

 

Zo ben ik gestart met mijn praktijk voor paranormale hulpverlening,  Indriya genaamd.