Consulten

Inzichtelijk / inzichtgevend consult

Bij een inzichtelijk consult is er ruimte voor vragen over heden, verleden en toekomst. Wij kunnen u inzicht geven alsmede antwoorden bieden op diverse vragen waar u als cliƫnt mee zit. Er wordt inzicht gegeven in het proces waar u zich op dat moment in bevindt en er wordt gezocht naar de oorzaak van de eventuele stress, stagnatie of blokkade, die een verdere ontwikkeling in uw leven in de weg staat. Er worden oplossingen gezocht en waar mogelijk adviezen gegeven. Een inzichtgevend consult kan ook gevolgd worden door een behandeling d.m.v. magnetiseren.
buddha-indriya

 

Magnetiseren

Magnetiseren is energieoverdracht waarbij het herstellen van de balans tussen lichaam en geest en het opheffen van blokkades centraal staan. Magnetiseren is gebruikmaken van de alom aanwezige universele energie. Het werkt genezend bij allerlei kwalen, geeft pijnverlichting, is rustgevend in tijden van spanning en helpt bij gebrek aan energie.

 

Door geblokkeerde lichaamsdelen (spierspanning, slecht eten, slechte bloedcirculatie, enz.) ontstaat verstoring of onevenwichtigheid in de natuurlijke energievelden van het lichaam. Als gevolg daarvan kunnen klachten ontstaan, zowel fysieke (hoofdpijn, rugpijn, vastzittende spieren) als psychische (spanningen, stress, angst, depressie), enz.

 

Door helderziende en heldervoelende waarnemingen zijn we veelal in staat om niet alleen de klachten, de symptomen van de verstoring waar te nemen maar ook de oorzaak te kunnen achterhalen.